Opleidingen

Opleiding op maat

Sterke kennis en vaardigheden van alle medewerkers zijn onmisbaar voor een bedrijf of instelling. Dat vraagt van medewerkers een voortdurende ontwikkeling en het bijblijven in een bepaald vakgebied. Alleen dan kunnen zij van blijvende waarde zijn en kun je als bedrijf of organisatie ook blijven groeien. Het (bij)scholen van je medewerkers is een investering die loont. Cr8las  verzorgt lastechnische opleidingen voor uw werknemers op maat.  Of het nu gaat om een beginnende of gevorderde lasser.

 

EDUTECH 2018

EDUTECH is een project dat gemotiveerde mensen in de praktijk opleidt voor een baan in de metaalbranche. Ervaring is niet nodig om succesvol deel te nemen aan EDUTECH en in aanmerking te komen voor een felbegeerde baangarantie.

Bij EDUTECH worden kandidaten, die graag in de metaal willen werken op uitvoerend niveau, in de praktijk opgeleid tot productieve medewerkers. Het betreft bij voorkeur kandidaten, die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Dat doen onze professionele trainers zo snel mogelijk.

Ontstaan
EDUTECH is ontstaan omdat bedrijven in de regio aangaven een tekort te hebben aan nieuwe instroom van goede medewerkers. Zeker omdat de metaalbranche de laatste jaren hard groeit, bleek het steeds moeilijker het juiste personeel te vinden.

Na een succesvolle eerste opleiding in 2015 heeft Cr8las besloten dit concept in 2018 een vervolg te geven.