Wij kunnen elke opdracht aan

Cr8las Group

het begin

Coen Litjens staat aan de basis van Cr8las Group. Midden in de crisistijd in 2010 koos hij ervoor om met zijn technische vakkennis op het gebied van lassen, monteren, technisch onderhoud en turbineservice een eigen bedrijf op te richten.

Als de opdracht onmogelijk lijkt, dan begint voor ons de uitdaging

Cr8las Group

Is veel meer dan een las- en montagebedrijf. Het bedrijf kent vier afzonderlijke specialismen. Metal Works voor kwalitatief en op maat gemaakt las- en montagewerk. Field Services richt zich op het gecertificeerde laswerk en technisch onderhoud / nieuwbouw. Daaraan gelinkt is het onderdeel Turbine Services / Rotating Equipment. Een specialisme waarbij Cr8las het onderhoud en de revisie voor haar rekening neemt van (gas, water en/of stoom)turbines. De ervaring leert dat technische vakmensen schaars zijn. Een minstens zo belangrijke tak binnen het bedrijf is dan ook Technical Personnel. Cr8las Group is dé partner voor gekwalificeerd technisch personeel voor tal van grote (inter)nationale opdrachtgevers en verzorgt daarnaast ook in- en externe opleidingen.
De specialistische kennis die Coen meeneemt in het bedrijf maakt dat Cr8las Group is uitgegroeid tot een wereldspeler van formaat. De directie is sinds 2017 versterkt met financieel directeur Bastian Bouwsema. Met een (inter)nationale klantenkring in de automotive, voedings-, turbine- en bouwindustrie is Cr8las Group klaar voor de toekomst!